Publication:
Оцінка конкурентоспроможності підприємств готельно-ресторанного бізнесу під час складання бізнес-плану

Loading...
Thumbnail Image

Date

item.page.doi

Journal Title

Journal ISSN

Volume Title

Publisher

Причорноморський науково-дослідний інститут економіки та інновацій

Research Projects

Organizational Units

Journal Issue

Abstract

У статті розглянуто підходи до оцінки конкурентоспроможності підприємств готельноресторанного бізнесу. Акцентовано увагу на доцільності проведення та етапах оцінки впливу чинників на формування конкурентоспроможності підприємств готельно-ресторанного бізнесу.
The article considers approaches to evaluation of the competitiveness of enterprises engaged in hotel and restaurant business. Attention is drawn to the expediency of conduction and stages of evaluation the influence of factors on the formation of the competitiveness of enterprises engaged in hotel and restaurant business.

Description

Citation

Якименко-Терещенко Н. В. Оцінка конкурентоспроможності підприємств готельно-ресторанного бізнесу під час складання бізнес-плану [Електронний ресурс] / Н. В. Якименко-Терещенко // Інфраструктура ринку : електрон. наук.-практ. журн. – 2018. – Вип. 24. – С. 299-303. – URI: http://www.market-infr.od.ua/journals/2018/24_2018_ukr/52.pdf, вільний (дата звернення 19.06.2019 р.).

Endorsement

Review

Supplemented By

Referenced By