Оцінка конкурентоспроможності підприємств готельно-ресторанного бізнесу під час складання бізнес-плану

Вантажиться...
Ескіз

Дата

2018

DOI

Науковий ступінь

Рівень дисертації

Шифр та назва спеціальності

Рада захисту

Установа захисту

Науковий керівник

Члени комітету

Видавець

Причорноморський науково-дослідний інститут економіки та інновацій

Анотація

У статті розглянуто підходи до оцінки конкурентоспроможності підприємств готельноресторанного бізнесу. Акцентовано увагу на доцільності проведення та етапах оцінки впливу чинників на формування конкурентоспроможності підприємств готельно-ресторанного бізнесу.
The article considers approaches to evaluation of the competitiveness of enterprises engaged in hotel and restaurant business. Attention is drawn to the expediency of conduction and stages of evaluation the influence of factors on the formation of the competitiveness of enterprises engaged in hotel and restaurant business.

Опис

Ключові слова

бізнес-план, конкурентоспроможність, факторний аналіз, business plan, competitiveness, factor analysis

Бібліографічний опис

Якименко-Терещенко Н. В. Оцінка конкурентоспроможності підприємств готельно-ресторанного бізнесу під час складання бізнес-плану [Електронний ресурс] / Н. В. Якименко-Терещенко // Інфраструктура ринку : електрон. наук.-практ. журн. – 2018. – Вип. 24. – С. 299-303. – URI: http://www.market-infr.od.ua/journals/2018/24_2018_ukr/52.pdf, вільний (дата звернення 19.06.2019 р.).