Використання електроконтактного нагрівання для отримання кулінарної продукції
Дата
2017
ORCID
DOI
Науковий ступінь
Рівень дисертації
Шифр та назва спеціальності
Рада захисту
Установа захисту
Науковий керівник
Члени комітету
Назва журналу
Номер ISSN
Назва тому
Видавець
Національний технічний університет "Харківський політехнічний інститут"
Анотація
Опис
Ключові слова
теплова обробка, теплова напруга, хлібопекарне виробництво, автоматизація виробничих процесів, пристрої комбінованого випікання, комбінована теплова обробка
Бібліографічний опис
Зінченко М. Г. Використання електроконтактного нагрівання для отримання кулінарної продукції / М. Г. Зінченко, А. І. Потапенко // Інформаційні технології: наука, техніка, технологія, освіта, здоров'я = Information technologies: science, engineering, technology, education, health : наук. вид. : тези доп. 25-ї міжнар. наук.-практ. конф. MicroCAD–2017, [17-19 травня 2017 р.] : у 4 ч. Ч. 3 / ред. Є. І. Сокол. – Харків : НТУ "ХПІ", 2017. – С. 27.