Використання електроконтактного нагрівання для отримання кулінарної продукції

Ескіз

Дата

2017

ORCID

DOI

Науковий ступінь

Рівень дисертації

Шифр та назва спеціальності

Рада захисту

Установа захисту

Науковий керівник

Члени комітету

Назва журналу

Номер ISSN

Назва тому

Видавець

Національний технічний університет "Харківський політехнічний інститут"

Анотація

Опис

Ключові слова

теплова обробка, теплова напруга, хлібопекарне виробництво, автоматизація виробничих процесів, пристрої комбінованого випікання, комбінована теплова обробка

Бібліографічний опис

Зінченко М. Г. Використання електроконтактного нагрівання для отримання кулінарної продукції / М. Г. Зінченко, А. І. Потапенко // Інформаційні технології: наука, техніка, технологія, освіта, здоров'я = Information technologies: science, engineering, technology, education, health : наук. вид. : тези доп. 25-ї міжнар. наук.-практ. конф. MicroCAD–2017, [17-19 травня 2017 р.] : у 4 ч. Ч. 3 / ред. Є. І. Сокол. – Харків : НТУ "ХПІ", 2017. – С. 27.

Підтвердження

Рецензія

Додано до

Згадується в