Методичні вказівки до лабораторних робіт з курсів "Основи САПР", "Основи CAD/CAM CIM", "САПР металорізального обладнання"

Ескіз

Дата

2014

ORCID

DOI

item.page.thesis.degree.name

item.page.thesis.degree.level

item.page.thesis.degree.discipline

item.page.thesis.degree.department

item.page.thesis.degree.grantor

item.page.thesis.degree.advisor

item.page.thesis.degree.committeeMember

Назва журналу

Номер ISSN

Назва тому

Видавець

Національний технічний університет "Харківський політехнічний інститут"

Анотація

Сучасне машинобудування розвивається в рамках цифрових технологій і потребує постійного моніторингу новітніх систем автоматизованого проектування деталей для забезпечення високої якості та низької собівартості продукції. Розробити якісну та конкурентоспроможну технологію виготовлення точних деталей із виключенням похибок обробки та пошуку оптимальних технологічних режимів на етапі виготовлення виробу сього-дні можливо лише за умови використання передових САПР, тобто систем, що реалізують проектування деталей в умовах якого всі проектні рішення або їх частини отримані в результаті розрахунків та створення математич-них моделей на ПК (персональному комп’ютері).

Опис

Ключові слова

методичні вказівки, проектування, SolidWorks, креслення, ескіз тривимірний, метал листовий, моделювання твердотільний, передача черв'ячна, передача зубчаста

Бібліографічний опис

Методичні вказівки до лабораторних робіт з курсів "Основи САПР", "Основи CAD/CAM CIM", "САПР металорізального обладнання" : для студентів машинобуд. спец. / уклад.: С. С. Добротворський, О. М. Ушаков, Є. В. Басова ; Нац. техн. ун-т "Харків. політехн. ін-т". – Харків : НТУ "ХПІ", 2014. – 60 с.

item.page.endorsement

item.page.review

item.page.supplemented

item.page.referenced