Методика експериментального дослідження процесу розгону трактора FENDT 936 VARIO при виконанні польових та транспортних робіт

Ескіз

Дата

2014

DOI

item.page.thesis.degree.name

item.page.thesis.degree.level

item.page.thesis.degree.discipline

item.page.thesis.degree.department

item.page.thesis.degree.grantor

item.page.thesis.degree.advisor

item.page.thesis.degree.committeeMember

Назва журналу

Номер ISSN

Назва тому

Видавець

Житомирський державний технологічний університет

Анотація

В роботі наведена методика експериментального дослідження впливу прискорення трактора Fendt 936 Vario при русі з усіма ведучими мостами при виконанні польових робіт, усіма і одним ведучим мостом при виконанні транспортних робіт, та варійованою силою тяги на гаку на буксування коліс, описано принцип дії приладів та апаратури, що використовувалися при випробуваннях. Основними з яких є мобільний вимірювальний комплекс, що розроблений кафедрою технології машинобудування і ремонту машин Харківського національного автомобільно-дорожнього університету, та електронний динамометр. Описано принцип дії програми для візуалізації отриманих результатів з електронного динамометра.

Опис

Ключові слова

трактор колісний, розгін, трансмісія гідрооб'ємно-механічна, дослідження експериментальне

Бібліографічний опис

Методика експериментального дослідження процесу розгону трактора FENDT 936 VARIO при виконанні польових та транспортних робіт / А. І. Бондаренко [та ін.] // Вісник Житомирського державного технологічного університету. Сер. : Технічні науки. – 2014. – № 2 (69). – С. 48-55.

item.page.endorsement

item.page.review

item.page.supplemented

item.page.referenced