Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: http://repository.kpi.kharkov.ua/handle/KhPI-Press/4270
Назва: Повышение точности измерений температурных параметров контролируемой пробы пищевого красителя за счёт реализации многопараметрового метода измерительного контроля
Автори: Себко, Вадим Вадимович
Литвинова, Ю. Л.
Ляшенко, К. И.
Ключові слова: совместный контроль; тепловой преобразователь; точность измерений; температура; удельная электропроводность; погрешности измерений; сигнал; достоверность контроля; quality; consistent control; converter heat; accuracy of measurement; temperature; specific conductance; measurement error; method; signals; reliability of control
Дата публікації: 2013
Видавництво: НТУ "ХПИ"
Бібліографічний опис: Себко В. В. Повышение точности измерений температурных параметров контролируемой пробы пищевого красителя за счёт реализации многопараметрового метода измерительного контроля / В. В. Себко, Ю. Л. Литвинова, К. И. Ляшенко // Вестник Нац. техн. ун-та "ХПИ" : сб. науч. тр. Темат. вып. : Новые решения в современных технологиях. – Харьков : НТУ "ХПИ". – 2013. – № 4 (978). – С. 43-50.
Короткий огляд (реферат): Исследован бесконтактный двухпараметровый вихретоковый метод применительно к контролю электрических и температурных параметров пробы пищевого красителя. Получены численные значения контролируемых параметров.
The contactless two-parameter eddy-current method with reference to control of electric and temperature parameters of test of food dye is investigated. Numerical values of controllable parameters are received
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): http://repository.kpi.kharkov.ua/handle/KhPI-Press/4270
Розташовується у зібраннях:Вісник № 04
Кафедра "Хімічна техніка та промислова екологія"

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
vestnik_HPI_2013_4_Sebko_Povysheniye tochnosti.pdf194,87 kBAdobe PDFЕскіз
Відкрити
Показати повний опис матеріалу Перегляд статистики  Google Scholar



Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.