Методичні вказівки до курсового та дипломного проектування "Розрахунок біогазової установки для сільськогосподарської ферми"

Ескіз

Дата

2019

ORCID

DOI

item.page.thesis.degree.name

item.page.thesis.degree.level

item.page.thesis.degree.discipline

item.page.thesis.degree.department

item.page.thesis.degree.grantor

item.page.thesis.degree.advisor

item.page.thesis.degree.committeeMember

Назва журналу

Номер ISSN

Назва тому

Видавець

Анотація

В умовах зростання попиту і тарифів на енергоресурси, а також погіршення екології, скорочення запасів нафти, вугілля і газу особливого значення набувають питання енергозбереження та пошуку нових альтернативних джерел енергії. Одним із шляхів вирішення цього комплексу проблем може бути переробка сільськогосподарських відходів на біогазових установках (БГУ). Застосування БГУ у перспективі забезпечує споживачів високоефективними органічними біодобривами та біогазом, який можна використовувати в будь-яких побутових газових приладах.

Опис

Ключові слова

методичні вказівки, біогазова установка, енергетична ефективність, конструктивні параметри

Бібліографічний опис

Методичні вказівки до курсового та дипломного проектування "Розрахунок біогазової установки для сільськогосподарської ферми" : за курсом "Нетрадиційні та поновлювані джерела енергії" для студентів спец. 141 "Електроенергетика, електротехніка та електромеханіка" та 144 "Теплоенергетика" всіх форм навчання [Електронний ресурс] / уклад.: О. В. Кошельнік, В. Г. Павлова, О. В. Долобовська ; Нац. техн. ун-т "Харків. політехн. ін-т". – Електрон. текст. дані. – Харків, 2019. – 22 с. – URI: http://repository.kpi.kharkov.ua/handle/KhPI-Press/42885

item.page.endorsement

item.page.review

item.page.supplemented

item.page.referenced