Методичні вказівки до виконання лабораторної роботи "Порядок створення та редагування моделей і діаграм в програмі Umbrello UML Modeller"

Вантажиться...
Ескіз

Дата

2019

ORCID

DOI

Науковий ступінь

Рівень дисертації

Шифр та назва спеціальності

Рада захисту

Установа захисту

Науковий керівник

Члени комітету

Видавець

Анотація

Виконання лабораторних робіт спрямовано на набуття навичок виразу проєктного мислення за допомогою графічної мови. Для правильного виконання студент має прочитати теоретичний матеріал, виконати типове завдання (тобто зробити вказані в опису лабораторної роботи кроки), виконати аналогічні кроки для вирішення індивідуального завдання. За результатом виконання кожної лабораторної роботи студент формує звіт відповідно до вимог НТУ «ХПІ» щодо оформлення навчальної документації. Захист лабораторних робіт відбувається протягом усього навчального семестру відповідно до графіка їх проведення. Строк захисту комплексу лабораторних робіт – до останнього тижня семестру. Метою цієї роботи є ознайомлення з особливостями робочого інтерфейсу, головним меню та панелями інструментів програми Umbrello UML Modeller, отримати навички зі створення та редагування моделей і діаграм.

Опис

Ключові слова

методичні вказівки, IBM Rational Rose, Umbrello UML Modeller, лабораторні роботи

Бібліографічний опис

Методичні вказівки до виконання лабораторної роботи "Порядок створення та редагування моделей і діаграм в програмі Umbrello UML Modeller" : з курсу "Основи архітектури програмних систем" ("Fundamentals of program systems architecture") : [для студентів спец. 121 – "Інформаційні технології"] [Електронний ресурс] / уклад.: Н. Є. Хацько, С. Ю. Гавриленко ; Нац. техн. ун-т "Харків. політехн. ін-т". – Електрон. текст. дані. – Харків, 2019. – 23 с. – URI: http://repository.kpi.kharkov.ua/handle/KhPI-Press/42975