Загальна технологія харчової промисловості у прикладах і задачах (приклади та тести з технології крохмалю)

Ескіз

Дата

2019

DOI

Науковий ступінь

Рівень дисертації

Шифр та назва спеціальності

Рада захисту

Установа захисту

Науковий керівник

Члени комітету

Назва журналу

Номер ISSN

Назва тому

Видавець

Центр навчальної літератури

Анотація

Викладено основи комплексних інноваційних заходів для загальної технології харчової промисловості за основними положеннями болонської системи навчання з урахуванням теплофізичних, фізико-хімічних, біохімічних та технологічних закономірностей на прикладі інтеграції теплообмінних систем. Подані характеристики надають розширену можливість ознайомлення зі складовими курсового та дипломного проектування. Приведені основні розрахункові формули для інноваційних енергоефективних заходів, основні характеристики сировини і допоміжних матеріалів, можливі зниження витрат і відходів при виробництві, а також формули, що необхідні для розв’язання прикладів, тестів і контрольних задач. Розглянуті питання особливостей сучасного виробництва крохмалю, модифікованих крохмалів та кондитерських виробів з використанням крохмалів та пектині за різновидами асортименту у якості сировини або допоміжних матеріалів для отримання заданого цільового продукту. Невід’ємною складовою підручника є науково-обґрунтоване визначення ієрархії процесів представлених систем технологій, визначення інновацій через системний підхід до теоретичних основ методів та операцій виробництва, наведені приклади, задачі й тестові завдання з курсу з метою розвитку практичних навичок самостійного розв'язку різноманітних науково-виробничих завдань. Призначено для студентів харчових і хіміко-технологічних спеціальностей технічних вищих навчальних закладів, викладачів, інженерно-технічних та наукових працівників.

Опис

Ключові слова

виробництво кукурудзяного масла, картопляний крохмаль, процеси осахарювання, виробництво мармеладу, хімічні реакції

Бібліографічний опис

Бухкало С. І. Загальна технологія харчової промисловості у прикладах і задачах (приклади та тести з технології крохмалю) : підручник : [в 2 ч. Ч. 2] / С. І. Бухкало ; Нац. техн. ун-т "Харків. політехн. ін-т". – 2-ге вид., перероб. – Київ : Центр навчальної літератури, 2019. – 108 с.

Підтвердження

Рецензія

Додано до

Згадується в