Методичні вказівки до проведення самостійних робіт з навчальної дисципліни "Контроль та діагностика комп’ютерних систем"

Ескіз

Дата

2019

ORCID

DOI

item.page.thesis.degree.name

item.page.thesis.degree.level

item.page.thesis.degree.discipline

item.page.thesis.degree.department

item.page.thesis.degree.grantor

item.page.thesis.degree.advisor

item.page.thesis.degree.committeeMember

Назва журналу

Номер ISSN

Назва тому

Видавець

Національний технічний університет "Харківський політехнічний інститут"

Анотація

В методичних вказівках викладені методики: опрацювання матеріалу лекцій; вивчення додаткової інформації, викладеної у літературних джерелах; закріплення отриманих знань шляхом виконання домашніх завдань; підготовки до практичних занять; підготовки до виконання та оформлення звітів з лабораторних робіт. Дисципліна "Контроль та діагностика комп’ютерних систем" забезпечує теоретичну та практичну підготовку в галузі проектування та застосування засобів контролю та діагностики комп’ютерних систем. Предметом дисципліни є теоретичні та практичні знання з сучасних засобів контролю та діагностики комп’ютерних систем. Вивчення дисципліни має на меті отримання студентами загальних відомостей про сучасні засоби тестування комп’ютерних систем та засоби їх контролю, формування у студентів навичок проектування тестових програм вузлів персонального комп’ютера та схем вбудованого контролю вузлів обчислювальної техніки, закріплення умінь використовувати сучасні тестуючі програми щодо комп’ютерних систем, отримання знань та навичок розробки базових алгоритмів, прийомів програмування при створенні тестуючих програмних продуктів. Дисципліна "Контроль та діагностика комп’ютерних систем" спирається на курси "Програмування", "Теорія ймовірності та математична статистика", "Комп’ютерна системотехніка", "Комп’ютерні мережі".

Опис

Ключові слова

лекції, семінарські заняття, самостійна робота студентів, комп’ютерні мережі, програмування

Бібліографічний опис

Методичні вказівки до проведення самостійних робіт з навчальної дисципліни "Контроль та діагностика комп’ютерних систем" : для студ. денної та заочної форм навчання за спец. "Комп’ютерна інженерія" / уклад.: О. І. Баленко, В. І. Панченко ; Нац. техн. ун-т "Харків. політехн. ін-т". – Харків : НТУ "ХПІ", 2019. – 18 с.

item.page.endorsement

item.page.review

item.page.supplemented

item.page.referenced