Визначення температури взірця з використанням мікроконтролеру
Вантажиться...
Дата
2017
ORCID
DOI
Науковий ступінь
Рівень дисертації
Шифр та назва спеціальності
Рада захисту
Установа захисту
Науковий керівник
Члени комітету
Видавець
Національний технічний університет "Харківський політехнічний інститут"
Анотація
Опис
Ключові слова
харчові продукти, фізико-хімічні дослідження, ЯМР-спектрометр, стабілізація температури, автономний пристрій
Бібліографічний опис
Даниленко А. Ф. Визначення температури взірця з використанням мікроконтролеру / А. Ф. Даниленко, Б. Є. Костенко // Інформаційні технології: наука, техніка, технологія, освіта, здоров'я = Information technologies: science, engineering, technology, education, health : наук. вид. : тези доп. 25-ї міжнар. наук.-практ. конф. MicroCAD–2017, [17-19 травня 2017 р.] : у 4 ч. Ч. 4 / ред. Є. І. Сокол. – Харків : НТУ "ХПІ", 2017. – С. 82.