Переваги та недоліки дистанційного курсу "Вступ до фаху" для абітурієнтів на кафедрі геометричного моделювання та комп'ютерної графіки в НТУ "ХПІ"

Ескіз

Дата

2016

ORCID

DOI

item.page.thesis.degree.name

item.page.thesis.degree.level

item.page.thesis.degree.discipline

item.page.thesis.degree.department

item.page.thesis.degree.grantor

item.page.thesis.degree.advisor

item.page.thesis.degree.committeeMember

Назва журналу

Номер ISSN

Назва тому

Видавець

Анотація

У статті розглядаються переваги та недоліки дистанційного курсу "Введення в спеціальність» спеціалізації "Геометричне моделювання та інформаційні технології обробки графічної інформації", який розробляється на кафедрі геометричного моделювання та комп'ютерної графіки Національного технічного університету "Харківський політехнічний інститут".
The article discusses the advantages and disadvantages of distance learning course "Introduction to specialty" specialization "Geometric modeling and information technologies of treatment of graphic information", which is being developed at the chair of geometric modeling and computer graphics of the National technical University "Kharkiv Polytechnic Institute".

Опис

Ключові слова

дистанційне навчання, навчальні Інтернет-ресурси, дистанційна освіта, вища освіта, самоорганізація, профорієнтаційні курси

Бібліографічний опис

Краєвська О. О. Переваги та недоліки дистанційного курсу "Вступ до фаху" для абітурієнтів на кафедрі геометричного моделювання та комп'ютерної графіки в НТУ "ХПІ" [Електронний ресурс] / О. О. Краєвська // Впровадження технологій комп’ютерного моделювання для підвищення якості підготовки фахівців з будівельної та машинобудівельної галузей : наук. пр. Всеукр. наук.-метод. Інтернет-конф., 24 листопада 2016 р. – Електрон. текст. дані. – Харків, 2016. – С. 98-100. – Режим доступу: http://old-www.khadi.kharkov.ua/fileadmin/F_Mechanical/ikg/Conference_Pratsi_VTKM-2016.pdf, вільний (дата звернення 30.01.2020 р.).

item.page.endorsement

item.page.review

item.page.supplemented

item.page.referenced