Please use this identifier to cite or link to this item: http://repository.kpi.kharkov.ua/handle/KhPI-Press/4427
Title: Математичне моделювання овочевих консервів із заданими споживними властивостями
Authors: Дуденко, Н. В.
Ольховська, В. С.
Keywords: компоненти рецептурні; цінність харчова; показники якості; ікра овочева; mathematical modeling; recipe ingredients; nutritional value; quality indicators
Issue Date: 2013
Publisher: НТУ "ХПІ"
Citation: Дуденко Н. В. Математичне моделювання овочевих консервів із заданими споживними властивостями / Н. В. Дуденко, В. С. Ольховська // Вісник Нац. техн. ун-ту "ХПІ" : зб. наук. пр. Темат. вип. : Нові рішення в сучасних технологіях. – Харків : НТУ "ХПІ". – 2013. – № 16 (989). – С. 116-122.
Abstract: Визначено та експериметально підтверджено методом математичного моделювання раціональний склад рецептурних компонентів овочевої ікри.
Determined and experimentally confirmed by mathematical modeling rational composition of prescription components vegetable caviar.
URI: http://repository.kpi.kharkov.ua/handle/KhPI-Press/4427
Appears in Collections:Вісник № 16

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
vestnik_HPI_2013_16_Dudenko_Matematychne.pdf249,14 kBAdobe PDFThumbnail
View/Open
Show full item record  Google Scholar



Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.