Удосконалення біотехнології виробництва йогурту

Ескіз

Дата

2018

ORCID

DOI

Науковий ступінь

Рівень дисертації

Шифр та назва спеціальності

Рада захисту

Установа захисту

Науковий керівник

Члени комітету

Назва журналу

Номер ISSN

Назва тому

Видавець

Національний технічний університет "Харківський політехнічний інститут"

Анотація

Опис

Ключові слова

ацидофільна паличка, закваска, бактеріальні культури, натуральний підсолоджувач

Бібліографічний опис

Бугайова Ю. В. Удосконалення біотехнології виробництва йогурту / Ю. В. Бугайова, О. О. Варанкіна, О. М. Огурцов // XII Міжнародна науково-практична конференція магістрантів та аспірантів : матеріали конф., 17-20 квітня 2018 р. : у 3 ч. Ч. 3 / ред. Є. І. Сокол ; Нац. техн. ун-т "Харків. політехн. ін-т" [та ін.]. – Харків : НТУ "ХПІ", 2018. – С. 15.

Підтвердження

Рецензія

Додано до

Згадується в