Дослідження та оптимізація біотехнології виробництва світлого пива

Ескіз

Дата

2018

ORCID

DOI

Науковий ступінь

Рівень дисертації

Шифр та назва спеціальності

Рада захисту

Установа захисту

Науковий керівник

Члени комітету

Назва журналу

Номер ISSN

Назва тому

Видавець

Національний технічний університет "Харківський політехнічний інститут"

Анотація

Опис

Ключові слова

слабоалкогольні напої, собівартість, якість, хмель, сусло, кип'ятіння

Бібліографічний опис

Клименко В. О. Дослідження та оптимізація біотехнології виробництва світлого пива / В. О. Клименко, О. М. Огурцов // XII Міжнародна науково-практична конференція магістрантів та аспірантів : матеріали конф., 17-20 квітня 2018 р. : у 3 ч. Ч. 3 / ред. Є. І. Сокол ; Нац. техн. ун-т "Харків. політехн. ін-т" [та ін.]. – Харків : НТУ "ХПІ", 2018. – С. 56.

Підтвердження

Рецензія

Додано до

Згадується в