Дослідження амілолітичної активності культуральної рідини природного симбіонту Medusomyces Gisevii в промисловій біотехнології виробництва амілаз
Вантажиться...
Дата
2019
ORCID
DOI
Науковий ступінь
Рівень дисертації
Шифр та назва спеціальності
Рада захисту
Установа захисту
Науковий керівник
Члени комітету
Видавець
Національний технічний університет "Харківський політехнічний інститут"
Анотація
Опис
Ключові слова
ферменти, бактерії, дріжджі, чайний гриб, екстракт зеленого чаю, культивування
Бібліографічний опис
Андрощук Д. Р. Дослідження амілолітичної активності культуральної рідини природного симбіонту Medusomyces Gisevii в промисловій біотехнології виробництва амілаз / Д. Р. Андрощук, Н. Ю. Масалітіна, О. М. Огурцов // XIII Міжнародна науково-практична конференція магістрантів та аспірантів : матеріали конф., 19-22 листопада 2019 р. / ред. Є. І. Сокол ; Нац. техн. ун-т "Харків. політехн. ін-т" [та ін.]. – Харків : НТУ "ХПІ", 2019. – С. 405.