Дослідження амілолітичної активності культуральної рідини природного симбіонту Medusomyces Gisevii в промисловій біотехнології виробництва амілаз
Дата
2019
ORCID
DOI
item.page.thesis.degree.name
item.page.thesis.degree.level
item.page.thesis.degree.discipline
item.page.thesis.degree.department
item.page.thesis.degree.grantor
item.page.thesis.degree.advisor
item.page.thesis.degree.committeeMember
Назва журналу
Номер ISSN
Назва тому
Видавець
Національний технічний університет "Харківський політехнічний інститут"
Анотація
Опис
Ключові слова
ферменти, бактерії, дріжджі, чайний гриб, екстракт зеленого чаю, культивування
Бібліографічний опис
Андрощук Д. Р. Дослідження амілолітичної активності культуральної рідини природного симбіонту Medusomyces Gisevii в промисловій біотехнології виробництва амілаз / Д. Р. Андрощук, Н. Ю. Масалітіна, О. М. Огурцов // XIII Міжнародна науково-практична конференція магістрантів та аспірантів : матеріали конф., 19-22 листопада 2019 р. / ред. Є. І. Сокол ; Нац. техн. ун-т "Харків. політехн. ін-т" [та ін.]. – Харків : НТУ "ХПІ", 2019. – С. 405.