Біотехнологія виробництва йогуртів з продуктами бджільництва
Вантажиться...
Дата
2019
ORCID
DOI
Науковий ступінь
Рівень дисертації
Шифр та назва спеціальності
Рада захисту
Установа захисту
Науковий керівник
Члени комітету
Видавець
Національний технічний університет "Харківський політехнічний інститут"
Анотація
Опис
Ключові слова
кисломолочні продукти, комбіновані йогурти, закваска, сквашування, мед, маточне молоко, біологічно активні речовини
Бібліографічний опис
Чудна А. О. Біотехнологія виробництва йогуртів з продуктами бджільництва / А. О. Чудна, О. О. Варанкіна, О. М. Огурцов // XIII Міжнародна науково-практична конференція магістрантів та аспірантів : матеріали конф., 19-22 листопада 2019 р. / ред. Є. І. Сокол ; Нац. техн. ун-т "Харків. політехн. ін-т" [та ін.]. – Харків : НТУ "ХПІ", 2019. – С. 493.