Біотехнологія виробництва виноробної продукції з використанням iммобiлiзованих дріжджів

Ескіз

Дата

2019

ORCID

DOI

Науковий ступінь

Рівень дисертації

Шифр та назва спеціальності

Рада захисту

Установа захисту

Науковий керівник

Члени комітету

Назва журналу

Номер ISSN

Назва тому

Видавець

Національний технічний університет "Харківський політехнічний інститут"

Анотація

Опис

Ключові слова

виноградне сусло, зброджування, кріогель полівінілового спирту, виноградний сік

Бібліографічний опис

Овчаренко К. В. Біотехнологія виробництва виноробної продукції з використанням iммобiлiзованих дріжджів / К. В. Овчаренко, О. В. Звягінцева // XIII Міжнародна науково-практична конференція магістрантів та аспірантів : матеріали конф., 19-22 листопада 2019 р. / ред. Є. І. Сокол ; Нац. техн. ун-т "Харків. політехн. ін-т" [та ін.]. – Харків : НТУ "ХПІ", 2019. – С. 470.

Підтвердження

Рецензія

Додано до

Згадується в