Біотехнологія виробництва виноробної продукції з використанням iммобiлiзованих дріжджів
Дата
2019
ORCID
DOI
Науковий ступінь
Рівень дисертації
Шифр та назва спеціальності
Рада захисту
Установа захисту
Науковий керівник
Члени комітету
Назва журналу
Номер ISSN
Назва тому
Видавець
Національний технічний університет "Харківський політехнічний інститут"
Анотація
Опис
Ключові слова
виноградне сусло, зброджування, кріогель полівінілового спирту, виноградний сік
Бібліографічний опис
Овчаренко К. В. Біотехнологія виробництва виноробної продукції з використанням iммобiлiзованих дріжджів / К. В. Овчаренко, О. В. Звягінцева // XIII Міжнародна науково-практична конференція магістрантів та аспірантів : матеріали конф., 19-22 листопада 2019 р. / ред. Є. І. Сокол ; Нац. техн. ун-т "Харків. політехн. ін-т" [та ін.]. – Харків : НТУ "ХПІ", 2019. – С. 470.