Мікробіологічні та біохімічні аспекти удосконалення біотехнології напівтвердого сиру з пропіоновокислими бактеріями

Ескіз

Дата

2019

ORCID

DOI

item.page.thesis.degree.name

item.page.thesis.degree.level

item.page.thesis.degree.discipline

item.page.thesis.degree.department

item.page.thesis.degree.grantor

item.page.thesis.degree.advisor

item.page.thesis.degree.committeeMember

Назва журналу

Номер ISSN

Назва тому

Видавець

Національний технічний університет "Харківський політехнічний інститут"

Анотація

Опис

Ключові слова

маасдам, протеоліз, зрілість сиру, загальний азот

Бібліографічний опис

Панченко І. В. Мікробіологічні та біохімічні аспекти удосконалення біотехнології напівтвердого сиру з пропіоновокислими бактеріями / І. В. Панченко, О. М. Близнюк, М. Ф. Клещев // XIII Міжнародна науково-практична конференція магістрантів та аспірантів : матеріали конф., 19-22 листопада 2019 р. / ред. Є. І. Сокол ; Нац. техн. ун-т "Харків. політехн. ін-т" [та ін.]. – Харків : НТУ "ХПІ", 2019. – С. 471.

item.page.endorsement

item.page.review

item.page.supplemented

item.page.referenced