Мікробіологічні та біохімічні аспекти удосконалення біотехнології напівтвердого сиру з пропіоновокислими бактеріями
Дата
2019
ORCID
DOI
Науковий ступінь
Рівень дисертації
Шифр та назва спеціальності
Рада захисту
Установа захисту
Науковий керівник
Члени комітету
Назва журналу
Номер ISSN
Назва тому
Видавець
Національний технічний університет "Харківський політехнічний інститут"
Анотація
Опис
Ключові слова
маасдам, протеоліз, зрілість сиру, загальний азот
Бібліографічний опис
Панченко І. В. Мікробіологічні та біохімічні аспекти удосконалення біотехнології напівтвердого сиру з пропіоновокислими бактеріями / І. В. Панченко, О. М. Близнюк, М. Ф. Клещев // XIII Міжнародна науково-практична конференція магістрантів та аспірантів : матеріали конф., 19-22 листопада 2019 р. / ред. Є. І. Сокол ; Нац. техн. ун-т "Харків. політехн. ін-т" [та ін.]. – Харків : НТУ "ХПІ", 2019. – С. 471.