Вдосконалення біотехнології виробництва йогуртів продуктами бджільництва
Дата
2019
ORCID
DOI
Науковий ступінь
Рівень дисертації
Шифр та назва спеціальності
Рада захисту
Установа захисту
Науковий керівник
Члени комітету
Назва журналу
Номер ISSN
Назва тому
Видавець
Національний університет біоресурсів і природокористування України
Анотація
Опис
Ключові слова
кисломолочні продукти, комбіновані йогурти, закваска, сквашування, мед, маточне молоко, біологічно активні речовини
Бібліографічний опис
Чудна А. О. Вдосконалення біотехнології виробництва йогуртів продуктами бджільництва / А. О. Чудна, О. О. Варанкіна, О. М. Огурцов // Біотехнологія: звершення та надії : зб. тез 8-ї Міжнар. наук.-практ. онлайн конф. студ., аспірантів та молодих вчених, 15 листопада 2019 р. – Київ : НУБіП України, 2019. – С. 182-183.