Методичні вказівки до виконання розрахунково-графічного завдання "Техніко-економічна ефективність заходів, спрямованих на підвищення охорони праці на виробництві" з навчальної дисципліни "Організаційно-технічне забезпечення аудиту з професійної безпеки робочих місць галузі охорони праці"

Ескіз

Дата

2020

ORCID

DOI

item.page.thesis.degree.name

item.page.thesis.degree.level

item.page.thesis.degree.discipline

item.page.thesis.degree.department

item.page.thesis.degree.grantor

item.page.thesis.degree.advisor

item.page.thesis.degree.committeeMember

Назва журналу

Номер ISSN

Назва тому

Видавець

Національний технічний університет "Харківський політехнічний інститут"

Анотація

Навчальна дисципліна "Організаційно-технічне забезпечення аудиту з професійної безпеки робочих місць галузі охорони праці" призначена для студентів денної та заочної форми навчання вищих навчальних закладів. Вона є складовою частиною освітньо-професійної програми підготовки магістрів за спеціальністю 263 – "Цивільна безпека" і належить до циклу професійної та практичної підготовки фахівців з охорони праці. З метою поглиблення вивчення навчальної дисципліни "Організаційно-технічне забезпечення аудиту з професійної безпеки робочих місць галузі охорони праці" та набуття вмінь і навичок для самостійних кваліфікованих розрахунків, аналізу та висновків у процесі вивчення дисципліни студенти заочної форми навчання спеціальності 263 – "Цивільна безпека", освітньої програми 263-1 "Охорона праці" виконують розразунково-графічне завдання. Дані методичні рекомендації визначають порядок виконання, обсяг, зміст розразунково-графічного завдання і порядок його захисту.

Опис

Ключові слова

аудит з охорони праці, підприємства, шкідливі умови праці, виробниче середовище, заробітна плата

Бібліографічний опис

Методичні вказівки до виконання розрахунково-графічного завдання "Техніко-економічна ефективність заходів, спрямованих на підвищення охорони праці на виробництві" з навчальної дисципліни "Організаційно-технічне забезпечення аудиту з професійної безпеки робочих місць галузі охорони праці" : для студентів заочн. форми навчання / уклад.: Н. Є. Твердохлєбова, Н. С. Євтушенко ; Нац. техн. ун-т "Харків. політехн. ін-т". – Харків : НТУ “ХПІ”, 2020. – 25 с.

item.page.endorsement

item.page.review

item.page.supplemented

item.page.referenced