Удосконалення біотехнології виробництва масла кисло-вершкового
Дата
2019
ORCID
DOI
item.page.thesis.degree.name
item.page.thesis.degree.level
item.page.thesis.degree.discipline
item.page.thesis.degree.department
item.page.thesis.degree.grantor
item.page.thesis.degree.advisor
item.page.thesis.degree.committeeMember
Назва журналу
Номер ISSN
Назва тому
Видавець
Національний університет біоресурсів і природокористування України
Анотація
Опис
Ключові слова
пастеризовані вершки, збивання, біологічне сквашування, гомоферментативні молочно-кислі бактерії
Бібліографічний опис
Мала В. В. Удосконалення біотехнології виробництва масла кисло-вершкового / В. В. Мала, І. А. Бєлих, О. М. Огурцов // Біотехнологія: звершення та надії : зб. тез 8-ї Міжнар. наук.-практ. онлайн конф. студ., аспірантів та молодих вчених, 15 листопада 2019 р. – Київ : НУБіП України, 2019. – С. 54-55.