Удосконалення біотехнології виробництва масла кисло-вершкового

Ескіз

Дата

2019

ORCID

DOI

item.page.thesis.degree.name

item.page.thesis.degree.level

item.page.thesis.degree.discipline

item.page.thesis.degree.department

item.page.thesis.degree.grantor

item.page.thesis.degree.advisor

item.page.thesis.degree.committeeMember

Назва журналу

Номер ISSN

Назва тому

Видавець

Національний університет біоресурсів і природокористування України

Анотація

Опис

Ключові слова

пастеризовані вершки, збивання, біологічне сквашування, гомоферментативні молочно-кислі бактерії

Бібліографічний опис

Мала В. В. Удосконалення біотехнології виробництва масла кисло-вершкового / В. В. Мала, І. А. Бєлих, О. М. Огурцов // Біотехнологія: звершення та надії : зб. тез 8-ї Міжнар. наук.-практ. онлайн конф. студ., аспірантів та молодих вчених, 15 листопада 2019 р. – Київ : НУБіП України, 2019. – С. 54-55.

item.page.endorsement

item.page.review

item.page.supplemented

item.page.referenced