Вдосконалення біотехнології виробництва бренді

Ескіз

Дата

2019

ORCID

DOI

item.page.thesis.degree.name

item.page.thesis.degree.level

item.page.thesis.degree.discipline

item.page.thesis.degree.department

item.page.thesis.degree.grantor

item.page.thesis.degree.advisor

item.page.thesis.degree.committeeMember

Назва журналу

Номер ISSN

Назва тому

Видавець

Національний університет біоресурсів і природокористування України

Анотація

Опис

Ключові слова

витримка, дистиляція, коньячний спирт, фільтрація

Бібліографічний опис

Єршова І. І. Вдосконалення біотехнології виробництва бренді / І. І. Єршова, Н. В. Ларінцева, О. М. Огурцов // Біотехнологія: звершення та надії : зб. тез 8-ї Міжнар. наук.-практ. онлайн конф. студ., аспірантів та молодих вчених, 15 листопада 2019 р. – Київ : НУБіП України, 2019. – С. 71.

item.page.endorsement

item.page.review

item.page.supplemented

item.page.referenced