Вдосконалення біотехнології виробництва бренді
Дата
2019
ORCID
DOI
Науковий ступінь
Рівень дисертації
Шифр та назва спеціальності
Рада захисту
Установа захисту
Науковий керівник
Члени комітету
Назва журналу
Номер ISSN
Назва тому
Видавець
Національний університет біоресурсів і природокористування України
Анотація
Опис
Ключові слова
витримка, дистиляція, коньячний спирт, фільтрація
Бібліографічний опис
Єршова І. І. Вдосконалення біотехнології виробництва бренді / І. І. Єршова, Н. В. Ларінцева, О. М. Огурцов // Біотехнологія: звершення та надії : зб. тез 8-ї Міжнар. наук.-практ. онлайн конф. студ., аспірантів та молодих вчених, 15 листопада 2019 р. – Київ : НУБіП України, 2019. – С. 71.