Вдосконалення біотехнології виробництва бренді

Ескіз

Дата

2019

ORCID

DOI

Науковий ступінь

Рівень дисертації

Шифр та назва спеціальності

Рада захисту

Установа захисту

Науковий керівник

Члени комітету

Назва журналу

Номер ISSN

Назва тому

Видавець

Національний університет біоресурсів і природокористування України

Анотація

Опис

Ключові слова

витримка, дистиляція, коньячний спирт, фільтрація

Бібліографічний опис

Єршова І. І. Вдосконалення біотехнології виробництва бренді / І. І. Єршова, Н. В. Ларінцева, О. М. Огурцов // Біотехнологія: звершення та надії : зб. тез 8-ї Міжнар. наук.-практ. онлайн конф. студ., аспірантів та молодих вчених, 15 листопада 2019 р. – Київ : НУБіП України, 2019. – С. 71.

Підтвердження

Рецензія

Додано до

Згадується в