Розробка напою функціонального призначення з використанням кефірних грибків
Вантажиться...
Дата
2019
ORCID
DOI
Науковий ступінь
Рівень дисертації
Шифр та назва спеціальності
Рада захисту
Установа захисту
Науковий керівник
Члени комітету
Видавець
Національна фармацевтична академія України
ФОП Петров В. В.
ФОП Петров В. В.
Анотація
Опис
Ключові слова
мікробіоценоз, продуценти, пробіотики, лактоза, ферментація
Бібліографічний опис
Масалітіна Н. Ю. Розробка напою функціонального призначення з використанням кефірних грибків / Н. Ю. Масалітіна, Ю. О. Гугніна // Cучасні досягнення фармацевтичної технології та біотехнології : зб. наук. пр. = Modern achievements of pharmaceutical technology and biotechnology : coll. of sci. works : [матеріали 8-ї Міжнар. наук.-практ. конф., 7-8 листопада 2019 р., Харків]. – Харків : НФаУ, 2019. – Вип. 6. – С. 309.