Розробка напою функціонального призначення з використанням кефірних грибків

Вантажиться...
Ескіз

Дата

2019

ORCID

DOI

Науковий ступінь

Рівень дисертації

Шифр та назва спеціальності

Рада захисту

Установа захисту

Науковий керівник

Члени комітету

Видавець

Національна фармацевтична академія України
ФОП Петров В. В.

Анотація

Опис

Ключові слова

мікробіоценоз, продуценти, пробіотики, лактоза, ферментація

Бібліографічний опис

Масалітіна Н. Ю. Розробка напою функціонального призначення з використанням кефірних грибків / Н. Ю. Масалітіна, Ю. О. Гугніна // Cучасні досягнення фармацевтичної технології та біотехнології : зб. наук. пр. = Modern achievements of pharmaceutical technology and biotechnology : coll. of sci. works : [матеріали 8-ї Міжнар. наук.-практ. конф., 7-8 листопада 2019 р., Харків]. – Харків : НФаУ, 2019. – Вип. 6. – С. 309.