Дослідження основних показників якості молока тваринного та рослинного походжень в біотехнології сиру кисломолочного

Ескіз

Дата

2019

ORCID

DOI

item.page.thesis.degree.name

item.page.thesis.degree.level

item.page.thesis.degree.discipline

item.page.thesis.degree.department

item.page.thesis.degree.grantor

item.page.thesis.degree.advisor

item.page.thesis.degree.committeeMember

Назва журналу

Номер ISSN

Назва тому

Видавець

Національний технічний університет "Харківський політехнічний інститут"

Анотація

Опис

Ключові слова

коров'яче молоко, козине молоко, соєве молоко, фізико-хімічні показники

Бібліографічний опис

Галушко А. С. Дослідження основних показників якості молока тваринного та рослинного походжень в біотехнології сиру кисломолочного / А. С. Галушко, О. О. Варанкіна, О. М. Огурцов // Інформаційні технології: наука, техніка, технологія, освіта, здоров'я = Information technologies: science, engineering, technology, education, health : наук. вид. : тези доп. 27-ї міжнар. наук.-практ. конф. MicroCAD–2019, [15-17 травня 2019 р.] : у 4 ч. Ч. 2 / ред. Є. І. Сокол. – Харків : НТУ "ХПІ", 2019. – С. 229.

item.page.endorsement

item.page.review

item.page.supplemented

item.page.referenced