Корисні властивості м'яких сирів типу Камамбер з використанням Penicillium camamberti

Ескіз

Дата

2019

ORCID

DOI

Науковий ступінь

Рівень дисертації

Шифр та назва спеціальності

Рада захисту

Установа захисту

Науковий керівник

Члени комітету

Назва журналу

Номер ISSN

Назва тому

Видавець

Національний технічний університет "Харківський політехнічний інститут"

Анотація

Опис

Ключові слова

мікроорганізми, амінокислоти, сквашування молока, лактобактерії

Бібліографічний опис

Уско А. О. Корисні властивості м'яких сирів типу Камамбер з використанням Penicillium camamberti / А. О. Уско, С. І. Самойленко, О. М. Огурцов // Інформаційні технології: наука, техніка, технологія, освіта, здоров'я = Information technologies: science, engineering, technology, education, health : наук. вид. : тези доп. 27-ї міжнар. наук.-практ. конф. MicroCAD–2019, [15-17 травня 2019 р.] : у 4 ч. Ч. 2 / ред. Є. І. Сокол. – Харків : НТУ "ХПІ", 2019. – С. 356.

Підтвердження

Рецензія

Додано до

Згадується в