Методичні вказівки до виконання курсової роботи з курсу "Моделювання професійної підготовки та діяльності фахівців"

Ескіз

Дата

2020

DOI

item.page.thesis.degree.name

item.page.thesis.degree.level

item.page.thesis.degree.discipline

item.page.thesis.degree.department

item.page.thesis.degree.grantor

item.page.thesis.degree.advisor

item.page.thesis.degree.committeeMember

Назва журналу

Номер ISSN

Назва тому

Видавець

ФОП Панов А. М.

Анотація

Ці методичні рекомендації призначені для надання студентові необхідної допомоги у належній підготовці та виконанні курсової роботи з дисципліни «Моделювання професійної підготовки та діяльності фахівців». У рекомендаціях детально наведено основні вимоги до змісту і характеру роботи, структури роботи у цілому та кожного її розділу, а також необхідні довідкові матеріали з оформлення пояснювальної записки відповідно до вимог чинних нормативних документів, рекомендовану літературу, посилання на дистанційний курс.

Опис

Ключові слова

методичні вказівки, професійна діяльність, вища школа, модель педагогічної системи, професійно-педагогічні завдання, курсова робота, педагогіка, основи наукових досліджень, дидактичні системи

Бібліографічний опис

Методичні вказівки до виконання курсової роботи з курсу "Моделювання професійної підготовки та діяльності фахівців" : для студентів ден. та заоч. форм навчання освітнього ступеня магістр спец. 011 "Освітні, педагогічні науки" / уклад.: О. С. Пономарьов, І. В. Костиря ; Нац. техн. ун-т "Харків. політехн. ін-т". – Харків : Панов А. М., 2020. – 46 с.

item.page.endorsement

item.page.review

item.page.supplemented

item.page.referenced