Засоби та алгоритми прийняття рішень

Ескіз

Дата

2012

ORCID

DOI

item.page.thesis.degree.name

item.page.thesis.degree.level

item.page.thesis.degree.discipline

item.page.thesis.degree.department

item.page.thesis.degree.grantor

item.page.thesis.degree.advisor

item.page.thesis.degree.committeeMember

Назва журналу

Номер ISSN

Назва тому

Видавець

НТМТ

Анотація

У лабораторному практикумі наведено 8 лабораторних робіт з різних методів і алгоритмів прийняття рішень. На початку кожної роботи викладено теоретичні основи досліджуваних методів або алгоритмів прийняття рішень у техніці або економіці. Лабораторні роботи добре проілюстровані прикладами, кожна лабораторна робота має індивідуальні завдання для студентів. У лабораторному практикумі докладно розглянуто критерії прийняття рішень в умовах невизначеності й ризику, методи оптимального поводження в умовах конфліктних ситуацій, які описуються за допомогою теорії ігор, прийняття рішень при використанні векторних критеріїв. Призначено для студентів денної та заочної форм навчання за напрямком "Комп’ютерна інженерія" та "Комп’ютерні науки".

Опис

Ключові слова

критерій добутків, критерій Байєса-Лапласа, критерій азартного гравця, алгоритми, багатокритеріальні задачі, зведення векторного критерію до скалярного

Бібліографічний опис

Дмитрієнко В. Д. Засоби та алгоритми прийняття рішень : лаб. практикум для студентів ден. та заоч. форм навчання за напрямками "Комп’ютерна інженерія" та "Комп’ютерні науки" / В. Д. Дмитрієнко, О. Ю. Заковоротний ; Нац. техн. ун-т "Харків. політехн. ін-т". – Харків : НТМТ, 2012. – 76 с.

item.page.endorsement

item.page.review

item.page.supplemented

item.page.referenced