Бізнес-адміністрування: магістерський курс

Ескіз

Дата

2008

DOI

item.page.thesis.degree.name

item.page.thesis.degree.level

item.page.thesis.degree.discipline

item.page.thesis.degree.department

item.page.thesis.degree.grantor

item.page.thesis.degree.advisor

item.page.thesis.degree.committeeMember

Назва журналу

Номер ISSN

Назва тому

Видавець

Університетська книга

Анотація

У підручнику викладено основні дисципліни і теми, передбачені навчальним планом підготовки магістрів зі спеціальності "Бізнес-адміністрування". Основну увагу приділено дослідженню факторів внутрішнього та зовнішнього середовища фірм, шляхів ефективного використання наявних резервів та ресурсів, маркетингових, виробничих, правових, інвестиційних, інноваційних та інших аспектів підприємницької діяльності в транзитивній економіці тощо. Подано тлумачення спеціальних термінів та понять, розкрито найважливіші закономірності та взаємозв’язки в розвитку механізмів управління підприємницькою діяльністю. Розглянуто особливості інноваційного розвитку та екологізації бізнесу в Україні та розвинених країнах на сучасному етапі. Підручник призначений для підготовки магістрів зі спеціальності "Бізнес-адміністрування", також буде корисним для викладачів та інших фахівців з питань управління бізнесом.

Опис

Ключові слова

управлінські рішення, мотивування, ціноутворення, паблік рилейшнз, поняття бренду, фінансовий менеджмент, marketing management, financial analysis, investment management, pricing

Бібліографічний опис

Бізнес-адміністрування: магістерський курс : підручник = Business administration: master`s course : textbook / ред.: Л. Г. Мельник, С. М. Ілляшенко, І. М. Сотник ; Сум. держ. ун-т. – Суми : Університетська книга, 2008. – 896 с.

item.page.endorsement

item.page.review

item.page.supplemented

item.page.referenced