Please use this identifier to cite or link to this item: http://repository.kpi.kharkov.ua/handle/KhPI-Press/4579
Title: Визначення потенційних ризиків технології хлібців «Томатних» геродієтичного призначення
Authors: Свідло, К. В.
Липова, Ю. Ю.
Keywords: НАССР; хлібобулочні вироби; продовольчий ринок; безпека; здоров'я; математичне моделювання; bread products; gero-dietetical appointment
Issue Date: 2013
Publisher: НТУ "ХПІ"
Citation: Свідло К. В. Визначення потенційних ризиків технології хлібців «Томатних» геродієтичного призначення / К. В. Свідло, Ю. Ю. Липова // Вісник Нац. техн. ун-ту "ХПІ" : зб. наук. пр. Темат. вип. : Нові рішення в сучасних технологіях. – Харків : НТУ "ХПІ". – 2013. – № 11 (985). – С. 125-130.
Abstract: У статті розглянуто актуальність впровадження міжнародної системи забезпечення безпеки харчової продукції (НАССР) на прикладі визначення потенційних ризиків (критичних точок контролю) технології хлібобулочних виробів геродієтичного призначення
The article considers the relevance of the implementation of the international system to ensure food safety (HACCP) for example identify potential risks (critical control points) technology of gerodietetical bread products
URI: http://repository.kpi.kharkov.ua/handle/KhPI-Press/4579
Appears in Collections:Вісник № 11

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
vestnik_HPI_2013_11_Svidlo_Vyznachennia potentsiinykh.pdf402,19 kBAdobe PDFThumbnail
View/Open
Show full item record  Google Scholar



Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.