Визначення потенційних ризиків технології хлібців «Томатних» геродієтичного призначення

Вантажиться...
Ескіз

Дата

2013

ORCID

DOI

Науковий ступінь

Рівень дисертації

Шифр та назва спеціальності

Рада захисту

Установа захисту

Науковий керівник

Члени комітету

Видавець

НТУ "ХПІ"

Анотація

У статті розглянуто актуальність впровадження міжнародної системи забезпечення безпеки харчової продукції (НАССР) на прикладі визначення потенційних ризиків (критичних точок контролю) технології хлібобулочних виробів геродієтичного призначення
The article considers the relevance of the implementation of the international system to ensure food safety (HACCP) for example identify potential risks (critical control points) technology of gerodietetical bread products

Опис

Ключові слова

НАССР, хлібобулочні вироби, продовольчий ринок, безпека, здоров'я, математичне моделювання, bread products, gero-dietetical appointment

Бібліографічний опис

Свідло К. В. Визначення потенційних ризиків технології хлібців «Томатних» геродієтичного призначення / К. В. Свідло, Ю. Ю. Липова // Вісник Нац. техн. ун-ту "ХПІ" : зб. наук. пр. Темат. вип. : Нові рішення в сучасних технологіях. – Харків : НТУ "ХПІ". – 2013. – № 11 (985). – С. 125-130.

Зібрання