Методичні вказівки до виконання індивідуального домашнього завдання з курсу "Програмне забезпечення АСУ та КІСУ" (IEC-програмування ПЛК та розроблення SCADA-систем)

Вантажиться...
Ескіз

Дата

2014

DOI

Науковий ступінь

Рівень дисертації

Шифр та назва спеціальності

Рада захисту

Установа захисту

Науковий керівник

Члени комітету

Видавець

ТОВ "Видавництво "Підручник НТУ "ХПІ"

Анотація

Основним завданням є розроблення прикладного програмного забезпе-чення (ППЗ) для комп’ютерно-інтегрованої системи управління (КІСУ) техно-логічним процесом ректифікації. В завданні ІДЗ наведена схема автоматизації ректифікаційної колони. Під час виконання ІДЗ студент повинен на основі ана-лізу отриманого завдання (схеми автоматизації технологічного процесу ректи-фікації та запропонованих засобів автоматизації) розробити алгоритм управлін-ня колоною, структуру системи управління та ППЗ.

Опис

Ключові слова

методичні вказівки, програмований логічний контролер, людино-машинний інтерфейс, промислова мережа, комп'ютерно-інтегровані системи управління

Бібліографічний опис

Методичні вказівки до виконання індивідуального домашнього завдання з курсу "Програмне забезпечення АСУ та КІСУ" (IEC-програмування ПЛК та розроблення SCADA-систем) : для студентів напряму підготовки 050202 "Автоматизація та комп’ютерно-інтегровані технології" ден. та заоч. форм навчання за спец. 7(8).050202.01 "Автоматизоване управління технологічними процесами", 7(8).050202.02 "Комп’ютерно-інтегровані технологічні процеси і виробництва" / уклад.: І. Г. Лисаченко [та ін.] ; Нац. техн. ун-т "Харків. політехн. ін-т". – Харків : Підручник НТУ "ХПІ", 2014. – 32 с.