Дослідження поверхнево активних властивостей порошку шкірки винограду
Дата
2016
ORCID
DOI
item.page.thesis.degree.name
item.page.thesis.degree.level
item.page.thesis.degree.discipline
item.page.thesis.degree.department
item.page.thesis.degree.grantor
item.page.thesis.degree.advisor
item.page.thesis.degree.committeeMember
Назва журналу
Номер ISSN
Назва тому
Видавець
Національний технічний університет "Харківський політехнічний інститут"
Анотація
Опис
Ключові слова
біологічна активність, суспензія, метод Дю-Нуї, майонезний соус, температура, оцтова кислота, сировина, пектин
Бібліографічний опис
Анан'єва В. В. Дослідження поверхнево активних властивостей порошку шкірки винограду / В. В. Анан'єва, Л. В. Кричковська, А. П. Бєлінська // Химия, био- и нанотехнологии, экология и экономика в пищевой и косметической промышленности : сб. материалов 4-й Междунар. науч.-практ. конф., 17-18 октября 2016 г. / ред. кол. T. Mdzinarashvili [и др.] ; Нац. техн. ун-т "Харьков. политехн. ин-т" [и др.]. – Харьков : Панов А. М., 2016. – С. 163-164.