Актуальність використання харчових добавок у виробництві макаронних виробів
Вантажиться...
Дата
ORCID
DOI
Науковий ступінь
Рівень дисертації
Шифр та назва спеціальності
Рада захисту
Установа захисту
Науковий керівник/консультант
Члени комітету
Назва журналу
Номер ISSN
Назва тому
Видавець
Національний технічний університет "Харківський політехнічний інститут"
Анотація
Опис
Ключові слова
харчові добавки, конкурентноздатність, продукція, макаронна продукція, тісто, клітковина, клейковина, функціонально-технологічні показники
Бібліографічний опис
Анан'єва В. В. Актуальність використання харчових добавок у виробництві макаронних виробів / В. В. Анан'єва, Н. В. Черенкова // Химия, био- и нанотехнологии, экология и экономика в пищевой и косметической промышленности : сб. материалов 5-й Междунар. науч.-практ. конф., 17-18 октября 2017 г. / ред. кол. T. Mdzinarashvili [и др.] ; Нац. техн. ун-т "Харьков. политехн. ин-т" [и др.]. – Харьков : [б. и.], 2017. – С. 178-180.
