Актуальність використання харчових добавок у виробництві макаронних виробів

Вантажиться...
Ескіз

Дата

ORCID

DOI

Науковий ступінь

Рівень дисертації

Шифр та назва спеціальності

Рада захисту

Установа захисту

Науковий керівник/консультант

Члени комітету

Назва журналу

Номер ISSN

Назва тому

Видавець

Національний технічний університет "Харківський політехнічний інститут"

Анотація

Опис

Ключові слова

харчові добавки, конкурентноздатність, продукція, макаронна продукція, тісто, клітковина, клейковина, функціонально-технологічні показники

Бібліографічний опис

Анан'єва В. В. Актуальність використання харчових добавок у виробництві макаронних виробів / В. В. Анан'єва, Н. В. Черенкова // Химия, био- и нанотехнологии, экология и экономика в пищевой и косметической промышленности : сб. материалов 5-й Междунар. науч.-практ. конф., 17-18 октября 2017 г. / ред. кол. T. Mdzinarashvili [и др.] ; Нац. техн. ун-т "Харьков. политехн. ин-т" [и др.]. – Харьков : [б. и.], 2017. – С. 178-180.

Підтвердження

Рецензія

Додано до

Згадується в