Методичні вказівки до самостійної роботи з дисципліни "Програмне забезпечення бухгалтерського обліку"

Ескіз

Дата

2019

DOI

item.page.thesis.degree.name

item.page.thesis.degree.level

item.page.thesis.degree.discipline

item.page.thesis.degree.department

item.page.thesis.degree.grantor

item.page.thesis.degree.advisor

item.page.thesis.degree.committeeMember

Назва журналу

Номер ISSN

Назва тому

Видавець

Національний технічний університет "Харківський політехнічний інститут"

Анотація

В нових умовах формування ринкових відносин, функціонування підприємств з різними формами власності необхідно шукати нові шляхи підвищення ефективності виробництва, вміло використовувати інформаційні системи і технології обліку для управління підприємством. В зв’язку з цим різко зростає роль інформаційних систем і технологій в обліку та аудиті, які є однією з найважливіших функцій управління виробництвом. Зростання ролі інформаційних систем і технологій в обліку та аудиті обумовлено ще й тим, що в умовах переходу до ринкової економіки перед підприємством встає багато нових задач: оцінка стану своєї продукції на ринку, її конкурентоспроможності, попиту на неї з боку споживачів; оцінка стану виробничих фондів організаційно-технічного рівня виробництва, трудових, фінансових ресурсів та ін. Інформаційні системи і технології в обліку та аудиті дозволяють одержати нові характеристики аналізуємого об’єкту досліджень і прийняття обґрунтованих управлінських рішень стосовно досягнення мети об’єкту. Особливість курсу "Програмне забезпечення бухгалтерського обліку" полягає в тому, що робота менеджменту та бухгалтерії будь-якого підприємства в сучасних умовах глобалізації та автоматизації всіх виробничих процесів стає неможливою без змістовних знань та умінь користування інформаційними системами і технологіями обліку та аудиту для управління підприємством.

Опис

Ключові слова

інформаційні системи, програмні продукти, економічна інформація, автоматизація обліку готової продукції, автоматизація обліку заробітної плати

Бібліографічний опис

Методичні вказівки до самостійної роботи з дисципліни "Програмне забезпечення бухгалтерського обліку" : для студентів спец. 071 "Облік і оподаткування" ден. форми навчання / уклад.: Л. С. Стригуль, Є. М. Строков ; Нац. техн. ун-т "Харків. політехн. ін-т". – Харків : НТУ "ХПІ", 2019. – 39 с.

item.page.endorsement

item.page.review

item.page.supplemented

item.page.referenced