Методичні вказівки до виконання лабораторних робіт з дисципліни "Програмне забезпечення бухгалтерського обліку"

Ескіз

Дата

2019

DOI

item.page.thesis.degree.name

item.page.thesis.degree.level

item.page.thesis.degree.discipline

item.page.thesis.degree.department

item.page.thesis.degree.grantor

item.page.thesis.degree.advisor

item.page.thesis.degree.committeeMember

Назва журналу

Номер ISSN

Назва тому

Видавець

Національний технічний університет "Харківський політехнічний інститут"

Анотація

Відповідно до навчального плану студенти денного і заочного відділень відвідують практичні заняття за курсом "Інформаційні системи і технології обліку та аудиту". Ціль роботи - закріпити знання студентів по розділах курсу, розвити навички оволодіння роботи із програмним забезпеченням "1С:Бухгалтерія". Всі практичні заняття повинні бути законспектовані по окремих тематиках і розділах курсу. У ході вивчення програмного забезпечення "1С:Бухгалтерія" передбачені два модульних контролі для перевірки й закріплення отриманих знань. Модульні контролі проводяться по тестовій системі, запропонованою розробниками "1С:Бухгалтерія", за допомогою тестової програми розробленою викладачами кафедри економічного аналізу та обліку. По закінченні вивчення практичної частини студентам необхідно виконати один з видів контрольної роботи, наведеної в Додатку А та Б, даного методичного посібника. (Вибір варіанта контрольної роботи на розсуд викладача). Для підготовки до іспиту студентам необхідно також вивчити теоретичну основу курсу "Програмне забезпечення бухгалтерського обліку", викладеної в контрольних питаннях по дисципліні, наведених у даному методичному посібнику в додатку В.

Опис

Ключові слова

настроювання програми, реалізація послуг, журнал операцій, журнал проводок, сервісні можливості програми, бухгалтерські завдання, розрахунок амортизації, аналітичний облік

Бібліографічний опис

Методичні вказівки до виконання лабораторних робіт з дисципліни "Програмне забезпечення бухгалтерського обліку" : для студентів спец. 071 "Облік і оподаткування" ден. форми навчання / уклад.: Л. С. Стригуль, Є. М. Строков ; Нац. техн. ун-т "Харків. політехн. ін-т". – Харків : НТУ "ХПІ", 2019. – 59 с.

item.page.endorsement

item.page.review

item.page.supplemented

item.page.referenced