Методичні вказівки до виконання контрольної роботи з дисципліни "Програмне забезпечення бухгалтерського обліку"

Вантажиться...
Ескіз

Дата

2019

DOI

Науковий ступінь

Рівень дисертації

Шифр та назва спеціальності

Рада захисту

Установа захисту

Науковий керівник

Члени комітету

Видавець

Національний технічний університет "Харківський політехнічний інститут"

Анотація

Відповідно до навчального плану студенти заочного відділення виконують контрольну роботу з курсу "Інформаційні системи і технології в обліку та аудиті". Ціль роботи - закріпити знання студентів по розділах курсу, розвити навички оволодіння методологією. Контрольні роботи, виконані з помилками, повертаються з рецензією студентам для виправлення. Виправлення робляться на окремих аркушах і вклеюються або вшиваються в роботу. Виправлення, вислані окремо від контрольної роботи, не розглядаються. Виправлена робота разом з першою рецензією відсилається на кафедру. Контрольна робота містить три розділи: перша частина це тестові завдання відповіді, на які відображають знання студентом "1С: Бухгалтерії", друга частина – три завдання по темі "Визначення чисельності облікового персоналу", остання третя частина самостійна робота студентів з літературою за досліджуваним курсом результатом якого повинен стати реферат (до 5 стор.), по темах, запропонованим у даному методичному посібнику.

Опис

Ключові слова

тестові завдання, конфігурування, валютні залишки, контрагенти, типові операції, класифікація інформаційних систем, інтегрована база даних, класифікація програмного забезпечення, вибір масштабів автоматизації

Бібліографічний опис

Методичні вказівки до виконання контрольної роботи з дисципліни "Програмне забезпечення бухгалтерського обліку" : для студентів спец. 071 "Облік і оподаткування" заоч. та дистанц. форми навчання / уклад.: Л. С. Стригуль, Є. М. Строков ; Нац. техн. ун-т "Харків. політехн. ін-т". – Харків : НТУ "ХПІ", 2019. – 30 с.