Please use this identifier to cite or link to this item: http://repository.kpi.kharkov.ua/handle/KhPI-Press/4663
Title: Вивчення умов екстракції при отриманні концентрату із листків стевії (Stevia Rebaudiana Bertroni) сушеної
Authors: Кузнєцова, І. В.
Keywords: екстракт; кінетика; речовини дитерпенових глікозидів; вода; сито; сировина; stevia; extract; kinetics; glycosides
Issue Date: 2013
Publisher: НТУ "ХПІ"
Citation: Кузнєцова І. В. Вивчення умов екстракції при отриманні концентрату із листків стевії (Stevia Rebaudiana Bertroni) сушеної / І. В. Кузнєцова // Вісник Нац. техн. ун-ту "ХПІ" : зб. наук. пр. Темат. вип. : Нові рішення в сучасних технологіях. – Харків : НТУ "ХПІ". – 2013. – № 26 (999). – С. 189-193.
Abstract: Представлено дослідження щодо кінетики екстрагування речовин, які визначають низьку калорійність та еколого-протекторну здатність стевії (Stevia Rebaudiana Bertroni) сушеної. Отриманні експериментальні дані дозволяють отримати концентрат із гарними смако-аромотичними властивостями із високим вмістом речовин дитерпенових глікозидів та флаваноїдного комплексу
Is represented study on the kinetics of the extraction of the substances, which determine low caloricity and ecological-protector properties of stevia (Stevia Rebaudiana Bertroni) of dry. Obtained experimental data make it possible to obtain concentrate with good gustatory and aromatic properties, and also with the high content of the substances of glycosides and flavonol complex
URI: http://repository.kpi.kharkov.ua/handle/KhPI-Press/4663
Appears in Collections:Вісник № 26

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
vestnik_HPI_2013_26_Kuznietsova_Vyvchennia umov.pdf167,53 kBAdobe PDFThumbnail
View/Open
Show full item record  Google Scholar



Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.