Please use this identifier to cite or link to this item: http://repository.kpi.kharkov.ua/handle/KhPI-Press/4668
Title: Методичні вказівки до лабораторних робіт з курсу "Спецприлади галузі". Засоби контролю газового середовища
Authors: Тошинський, Володимир Ілліч
Бабіченко, Анатолій Костянтинович
Пугановський, Олег Валентинович
Keywords: прилади TESTO; вимірювальний комплект; модуль; коефіцієнт надлишку кисню; прилади MSI 150; паливна установка; коефіцієнт надлишку повітря
Issue Date: 2008
Publisher: НТУ "ХПІ"
Citation: Методичні вказівки до лабораторних робіт з курсу "Спецприлади галузі". Засоби контролю газового середовища : для студ. денної і заочної форм навч. спец. 7.0925 / уклад. В. І. Тошинський, А. К. Бабіченко, О. В. Пугановський. – Харків : НТУ "ХПІ", 2008. – 17 с.
Abstract: Методичні вказівки призначені для отримання практичних навичок при вивченні спеціальних приладів, що використовуються для визначення концентрації газоподібних шкідливих викидів. Лабораторний практикум рекомендується проводити у два етапи. На першому занятті студенти знайомляться з конструкцією приладу, основними функціями та інструкцією по експлуатації. Друге заняття відведено для проведення вимірів і оформлення звіту. До методичних вказівок включено сучасні прилади екологічного моніторингу TESTO-350 і MSI 150. Прилади схожі за принципом дії, бо використовують сучасні сенсори. Призначення приладу TESTO - вимірювання концентрації шкідливих домішок у димових викидах підприємств. Прилади MSI більше орієнтовані на вимірювання концентрації шкідливих домішок у технологічних колодязях та загазованих приміщеннях підприємств. При складанні методичних вказівок збережено, ці риси в призначенні приладів
URI: http://repository.kpi.kharkov.ua/handle/KhPI-Press/4668
Appears in Collections:Кафедра "Автоматизація технологічних систем та екологічного моніторингу"

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
prohramy_2008_Spetsprylady_haluzi.pdf421,97 kBAdobe PDFThumbnail
View/Open
Show full item record  Google Scholar



Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.