Дослідження фізико-хімічних властивостей функціональних жирових емульсій
Дата
2012
ORCID
DOI
item.page.thesis.degree.name
item.page.thesis.degree.level
item.page.thesis.degree.discipline
item.page.thesis.degree.department
item.page.thesis.degree.grantor
item.page.thesis.degree.advisor
item.page.thesis.degree.committeeMember
Назва журналу
Номер ISSN
Назва тому
Видавець
Національний університет харчових технологій
Анотація
Опис
Ключові слова
харчування, якість продуктів, діацилгліцерини, майонез
Бібліографічний опис
Дослідження фізико-хімічних властивостей функціональних жирових емульсій / Ф. Ф. Гладкий [та ін.] // Технічні науки: стан, досягнення і перспективи розвитку м'ясної, олієжирової та молочної галузей : наук. вид. : матеріали Міжнар. наук.-техн. конф., 22-23 березня 2012 р. – Київ : НУХТ, 2012. – С. 82-83.