Дослідження фізико-хімічних властивостей функціональних жирових емульсій

Вантажиться...
Ескіз

Дата

2012

ORCID

DOI

Науковий ступінь

Рівень дисертації

Шифр та назва спеціальності

Рада захисту

Установа захисту

Науковий керівник

Члени комітету

Видавець

Національний університет харчових технологій

Анотація

Опис

Ключові слова

харчування, якість продуктів, діацилгліцерини, майонез

Бібліографічний опис

Дослідження фізико-хімічних властивостей функціональних жирових емульсій / Ф. Ф. Гладкий [та ін.] // Технічні науки: стан, досягнення і перспективи розвитку м'ясної, олієжирової та молочної галузей : наук. вид. : матеріали Міжнар. наук.-техн. конф., 22-23 березня 2012 р. – Київ : НУХТ, 2012. – С. 82-83.