Нова ферментна технологія гідратації олій. Критерії вибору ферментних препаратів

Ескіз

Дата

2012

ORCID

DOI

item.page.thesis.degree.name

item.page.thesis.degree.level

item.page.thesis.degree.discipline

item.page.thesis.degree.department

item.page.thesis.degree.grantor

item.page.thesis.degree.advisor

item.page.thesis.degree.committeeMember

Назва журналу

Номер ISSN

Назва тому

Видавець

Національний університет харчових технологій

Анотація

Опис

Ключові слова

розщеплення, молекула фосфоліпідів, фосфоліпаза, регенерація

Бібліографічний опис

Гладкий Ф. Ф. Нова ферментна технологія гідратації олій. Критерії вибору ферментних препаратів / Ф. Ф. Гладкий, С. В. Волошенко // Технічні науки: стан, досягнення і перспективи розвитку м'ясної, олієжирової та молочної галузей : наук. вид. : матеріали Міжнар. наук.-техн. конф., 22-23 березня 2012 р. – Київ : НУХТ, 2012. – С. 82.

item.page.endorsement

item.page.review

item.page.supplemented

item.page.referenced