Нова ферментна технологія гідратації олій. Критерії вибору ферментних препаратів

Вантажиться...
Ескіз

Дата

ORCID

DOI

Науковий ступінь

Рівень дисертації

Шифр та назва спеціальності

Рада захисту

Установа захисту

Науковий керівник/консультант

Члени комітету

Назва журналу

Номер ISSN

Назва тому

Видавець

Національний університет харчових технологій

Анотація

Опис

Бібліографічний опис

Гладкий Ф. Ф. Нова ферментна технологія гідратації олій. Критерії вибору ферментних препаратів / Ф. Ф. Гладкий, С. В. Волошенко // Технічні науки: стан, досягнення і перспективи розвитку м'ясної, олієжирової та молочної галузей : наук. вид. : матеріали Міжнар. наук.-техн. конф., 22-23 березня 2012 р. – Київ : НУХТ, 2012. – С. 82.

Підтвердження

Рецензія

Додано до

Згадується в