Склад основи нейтралізуючого розчину як фактор ефективності рафінації олій та жирів
Вантажиться...
Дата
ORCID
DOI
Науковий ступінь
Рівень дисертації
Шифр та назва спеціальності
Рада захисту
Установа захисту
Науковий керівник
Члени комітету
Назва журналу
Номер ISSN
Назва тому
Видавець
Національний університет харчових технологій
Анотація
Опис
Бібліографічний опис
Склад основи нейтралізуючого розчину як фактор ефективності рафінації олій та жирів / І. П. Петік [та ін.] / Технічні науки: стан, досягнення і перспективи розвитку м'ясної, олієжирової та молочної галузей : наук. вид. : матеріали Міжнар. наук.-техн. конф., 22-23 березня 2012 р. – Київ : НУХТ, 2012. – С. 108.