Склад основи нейтралізуючого розчину як фактор ефективності рафінації олій та жирів

Ескіз

Дата

2012

ORCID

DOI

item.page.thesis.degree.name

item.page.thesis.degree.level

item.page.thesis.degree.discipline

item.page.thesis.degree.department

item.page.thesis.degree.grantor

item.page.thesis.degree.advisor

item.page.thesis.degree.committeeMember

Назва журналу

Номер ISSN

Назва тому

Видавець

Національний університет харчових технологій

Анотація

Опис

Ключові слова

рафінація, мильно-лужне середовище, стадія коалесценція крапель жиру, розбавлені соапстоки

Бібліографічний опис

Склад основи нейтралізуючого розчину як фактор ефективності рафінації олій та жирів / І. П. Петік [та ін.] / Технічні науки: стан, досягнення і перспективи розвитку м'ясної, олієжирової та молочної галузей : наук. вид. : матеріали Міжнар. наук.-техн. конф., 22-23 березня 2012 р. – Київ : НУХТ, 2012. – С. 108.

item.page.endorsement

item.page.review

item.page.supplemented

item.page.referenced