Склад основи нейтралізуючого розчину як фактор ефективності рафінації олій та жирів
Дата
2012
ORCID
DOI
item.page.thesis.degree.name
item.page.thesis.degree.level
item.page.thesis.degree.discipline
item.page.thesis.degree.department
item.page.thesis.degree.grantor
item.page.thesis.degree.advisor
item.page.thesis.degree.committeeMember
Назва журналу
Номер ISSN
Назва тому
Видавець
Національний університет харчових технологій
Анотація
Опис
Ключові слова
рафінація, мильно-лужне середовище, стадія коалесценція крапель жиру, розбавлені соапстоки
Бібліографічний опис
Склад основи нейтралізуючого розчину як фактор ефективності рафінації олій та жирів / І. П. Петік [та ін.] / Технічні науки: стан, досягнення і перспективи розвитку м'ясної, олієжирової та молочної галузей : наук. вид. : матеріали Міжнар. наук.-техн. конф., 22-23 березня 2012 р. – Київ : НУХТ, 2012. – С. 108.