Спосіб отримання жирового субстрату

Ескіз

Дата

2002

ORCID

DOI

item.page.thesis.degree.name

item.page.thesis.degree.level

item.page.thesis.degree.discipline

item.page.thesis.degree.department

item.page.thesis.degree.grantor

item.page.thesis.degree.advisor

item.page.thesis.degree.committeeMember

Назва журналу

Номер ISSN

Назва тому

Видавець

ДП "Український інститут промислової власності"

Анотація

Спосіб отримання жирового субстрату шляхом ферментативного розщеплення жирів у присутності води та активатора, при температурі, що забезпечує життєздатність ферменту, який відрізняється тим, що як фермент використовують ліполактин, як активатор – адсорбційно-активну присадку "Амірол-М", узяті відповідно 4-6 %мас та 5-9 %мас., а процес здійснюють при початковій температурі 15-17°С із наступним екзотермічним підійманням та подальшим підтримуванням и на рівні 34-37°С при рН середовища 5,8-6,3.

Опис

Ключові слова

деклараційний патент, винахід, гідроліз жиру, мило, соляна кислота, мікробний жир

Бібліографічний опис

Деклараційний пат. на винахід 44558 Україна, 7 C11C1/04, C12P7/20, 7/64, C12S3/18. Спосіб отримання жирового субстрату / Стахурський О. Д., Гладкий Ф. Ф., Губанова В. А., Ваврик В. І., Горпинко Ю. Г., Болоховська В. А., Македонський О. О., Шапошник О. В., Боханов Д. Ф., Гасюк Л. В., Усенко В. Ф., Чумак О. П., Ганилова О. М. ; власник ВАТ "Азовські мастила та оливи" (Україна). – № 2001053456 ; заявл. 22.05.2001 ; опубл. 15.02.2002, Бюл. № 2. – 4 с.

item.page.endorsement

item.page.review

item.page.supplemented

item.page.referenced