Спосіб отримання жирового субстрату
Дата
2002
ORCID
DOI
Науковий ступінь
Рівень дисертації
Шифр та назва спеціальності
Рада захисту
Установа захисту
Науковий керівник
Члени комітету
Назва журналу
Номер ISSN
Назва тому
Видавець
ДП "Український інститут промислової власності"
Анотація
Спосіб отримання жирового субстрату шляхом ферментативного розщеплення жирів у присутності води та активатора, при температурі, що забезпечує життєздатність ферменту, який відрізняється тим, що як фермент використовують ліполактин, як активатор – адсорбційно-активну присадку "Амірол-М", узяті відповідно 4-6 %мас та 5-9 %мас., а процес здійснюють при початковій температурі 15-17°С із наступним екзотермічним підійманням та подальшим підтримуванням и на рівні 34-37°С при рН середовища 5,8-6,3.
Опис
Ключові слова
деклараційний патент, винахід, гідроліз жиру, мило, соляна кислота, мікробний жир
Бібліографічний опис
Деклараційний пат. на винахід 44558 Україна, 7 C11C1/04, C12P7/20, 7/64, C12S3/18. Спосіб отримання жирового субстрату / Стахурський О. Д., Гладкий Ф. Ф., Губанова В. А., Ваврик В. І., Горпинко Ю. Г., Болоховська В. А., Македонський О. О., Шапошник О. В., Боханов Д. Ф., Гасюк Л. В., Усенко В. Ф., Чумак О. П., Ганилова О. М. ; власник ВАТ "Азовські мастила та оливи" (Україна). – № 2001053456 ; заявл. 22.05.2001 ; опубл. 15.02.2002, Бюл. № 2. – 4 с.