Спосіб рафінації жирної коріандрової олії

Ескіз

Дата

2014

ORCID

DOI

Науковий ступінь

Рівень дисертації

Шифр та назва спеціальності

Рада захисту

Установа захисту

Науковий керівник

Члени комітету

Назва журналу

Номер ISSN

Назва тому

Видавець

ДП "Український інститут інтелектуальної власності"

Анотація

Спосіб рафінації жирної коріандрової олії включає видалення вільних жирних кислот. Видалення здійснюють етиловим спиртом шляхом змішування жирної коріандрової олії та етилового спирту у співвідношенні як 1:4…1:8 на першій стадії. На другій стадії – у співвідношенні як 1:4…1:2. На третій стадії - у співвідношенні як 1:4…1:2, нагріванням суміші на кожній стадії до температури кипіння спирту 70…78 °C протягом 5…20 хвилин з постійним перемішуванням, охолоджують до кімнатної температури до повного розділення фракцій та декантуванням очищеної олії.

Опис

Ключові слова

патент, корисна модель, жирні кислоти, етиловий спирт, змішування, декантування

Бібліографічний опис

Пат. на корисну модель 92131 Україна, МПК (2014.01) C11B 3/00. Спосіб рафінації жирної коріандрової олії / Калина В. С., Гладкий Ф. Ф., Луценко М. В., Шляпников В. О. ; власник Дніпропетр. нац. ун-т ім. Олеся Гончара (Україна). – № a 2013 15532 ; заявл. 30.12.2013 ; опубл. 11.08.2014, Бюл. № 15. – 4 с.

Підтвердження

Рецензія

Додано до

Згадується в