Please use this identifier to cite or link to this item: http://repository.kpi.kharkov.ua/handle/KhPI-Press/4706
Title: Вивчення процесу фазових перетворень гідгоакустично обробленого оклестеризованого кукурудзяного крохмалю
Authors: Слободнюк, Р. Є.
Прасол, Д. Ю.
Keywords: оклейстеризована крохмальна дисперсія; гідроакустичний вплив; роторно-імпульсний апарат; процес диспергування; converted into paste starch dispersion; influence of sonar; corn starch; rotary-pulse unit
Issue Date: 2013
Publisher: НТУ "ХПІ"
Citation: Слободнюк Р. Є. Вивчення процесу фазових перетворень гідгоакустично обробленого оклестеризованого кукурудзяного крохмалю / Р. Є. Слободнюк, Д. Ю. Прасол // Вісник Нац. техн. ун-ту "ХПІ" : зб. наук. пр. Темат. вип. : Нові рішення в сучасних технологіях. – Харків : НТУ "ХПІ". – 2013. – № 70 (1043). – С. 136-141.
Abstract: Розглянуто наслідки механічної дії на оклейстеризовану дисперсію кукурудзяного крохмалю. Оклейтеризовану дисперсію кукурудзяного крохмалю із заданими фізико-хімічними та функціонально-технологічними властивостями отримують з метою використання в технології десертної продукції замість хімічно модифікованої крохмальної сировини
Results from a mechanical action are considered on paste of corn starch. Such geared-up raw material with the set physical, chemical, functional and technological properties is got with an aim by the uses in technology dessert products instead of the chemically modified starched raw material
URI: http://repository.kpi.kharkov.ua/handle/KhPI-Press/4706
Appears in Collections:Вісник № 70

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
vestnik_HPI_2013_70_Slobodniuk_Vyvchennia.PDF9,11 MBAdobe PDFThumbnail
View/Open
Show full item record  Google Scholar



Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.