Пожалуйста, используйте этот идентификатор, чтобы цитировать или ссылаться на этот ресурс: http://repository.kpi.kharkov.ua/handle/KhPI-Press/4706
Название: Вивчення процесу фазових перетворень гідгоакустично обробленого оклестеризованого кукурудзяного крохмалю
Авторы: Слободнюк, Р. Є.
Прасол, Д. Ю.
Ключевые слова: оклейстеризована крохмальна дисперсія; гідроакустичний вплив; роторно-імпульсний апарат; процес диспергування; converted into paste starch dispersion; influence of sonar; corn starch; rotary-pulse unit
Дата публикации: 2013
Издательство: НТУ "ХПІ"
Библиографическое описание: Слободнюк Р. Є. Вивчення процесу фазових перетворень гідгоакустично обробленого оклестеризованого кукурудзяного крохмалю / Р. Є. Слободнюк, Д. Ю. Прасол // Вісник Нац. техн. ун-ту "ХПІ" : зб. наук. пр. Темат. вип. : Нові рішення в сучасних технологіях. – Харків : НТУ "ХПІ". – 2013. – № 70 (1043). – С. 136-141.
Краткий осмотр (реферат): Розглянуто наслідки механічної дії на оклейстеризовану дисперсію кукурудзяного крохмалю. Оклейтеризовану дисперсію кукурудзяного крохмалю із заданими фізико-хімічними та функціонально-технологічними властивостями отримують з метою використання в технології десертної продукції замість хімічно модифікованої крохмальної сировини
Results from a mechanical action are considered on paste of corn starch. Such geared-up raw material with the set physical, chemical, functional and technological properties is got with an aim by the uses in technology dessert products instead of the chemically modified starched raw material
URI (Унифицированный идентификатор ресурса): http://repository.kpi.kharkov.ua/handle/KhPI-Press/4706
Располагается в коллекциях:Вісник № 70

Файлы этого ресурса:
Файл Описание РазмерФормат 
vestnik_HPI_2013_70_Slobodniuk_Vyvchennia.PDF9,11 MBAdobe PDFЭскиз
Открыть
Показать полное описание ресурса Просмотр статистики  Google Scholar



Все ресурсы в архиве электронных ресурсов защищены авторским правом, все права сохранены.