Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: http://repository.kpi.kharkov.ua/handle/KhPI-Press/4706
Назва: Вивчення процесу фазових перетворень гідгоакустично обробленого оклестеризованого кукурудзяного крохмалю
Автори: Слободнюк, Р. Є.
Прасол, Д. Ю.
Ключові слова: оклейстеризована крохмальна дисперсія; гідроакустичний вплив; роторно-імпульсний апарат; процес диспергування; converted into paste starch dispersion; influence of sonar; corn starch; rotary-pulse unit
Дата публікації: 2013
Видавництво: НТУ "ХПІ"
Бібліографічний опис: Слободнюк Р. Є. Вивчення процесу фазових перетворень гідгоакустично обробленого оклестеризованого кукурудзяного крохмалю / Р. Є. Слободнюк, Д. Ю. Прасол // Вісник Нац. техн. ун-ту "ХПІ" : зб. наук. пр. Темат. вип. : Нові рішення в сучасних технологіях. – Харків : НТУ "ХПІ". – 2013. – № 70 (1043). – С. 136-141.
Короткий огляд (реферат): Розглянуто наслідки механічної дії на оклейстеризовану дисперсію кукурудзяного крохмалю. Оклейтеризовану дисперсію кукурудзяного крохмалю із заданими фізико-хімічними та функціонально-технологічними властивостями отримують з метою використання в технології десертної продукції замість хімічно модифікованої крохмальної сировини
Results from a mechanical action are considered on paste of corn starch. Such geared-up raw material with the set physical, chemical, functional and technological properties is got with an aim by the uses in technology dessert products instead of the chemically modified starched raw material
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): http://repository.kpi.kharkov.ua/handle/KhPI-Press/4706
Розташовується у зібраннях:Вісник № 70

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
vestnik_HPI_2013_70_Slobodniuk_Vyvchennia.PDF9,11 MBAdobe PDFЕскіз
Відкрити
Показати повний опис матеріалу Перегляд статистики  Google Scholar



Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.