Please use this identifier to cite or link to this item: http://repository.kpi.kharkov.ua/handle/KhPI-Press/4706
Full metadata record
DC FieldValueLanguage
dc.contributor.authorСлободнюк, Р. Є.uk
dc.contributor.authorПрасол, Д. Ю.uk
dc.date.accessioned2014-03-12T12:58:26Z-
dc.date.available2014-03-12T12:58:26Z-
dc.date.issued2013-
dc.identifier.citationСлободнюк Р. Є. Вивчення процесу фазових перетворень гідгоакустично обробленого оклестеризованого кукурудзяного крохмалю / Р. Є. Слободнюк, Д. Ю. Прасол // Вісник Нац. техн. ун-ту "ХПІ" : зб. наук. пр. Темат. вип. : Нові рішення в сучасних технологіях. – Харків : НТУ "ХПІ". – 2013. – № 70 (1043). – С. 136-141.uk
dc.identifier.urihttp://repository.kpi.kharkov.ua/handle/KhPI-Press/4706en
dc.description.abstractРозглянуто наслідки механічної дії на оклейстеризовану дисперсію кукурудзяного крохмалю. Оклейтеризовану дисперсію кукурудзяного крохмалю із заданими фізико-хімічними та функціонально-технологічними властивостями отримують з метою використання в технології десертної продукції замість хімічно модифікованої крохмальної сировиниuk
dc.description.abstractResults from a mechanical action are considered on paste of corn starch. Such geared-up raw material with the set physical, chemical, functional and technological properties is got with an aim by the uses in technology dessert products instead of the chemically modified starched raw materialen
dc.language.isouk-
dc.publisherНТУ "ХПІ"uk
dc.subjectоклейстеризована крохмальна дисперсіяuk
dc.subjectгідроакустичний впливuk
dc.subjectроторно-імпульсний апаратuk
dc.subjectпроцес диспергуванняuk
dc.subjectconverted into paste starch dispersionen
dc.subjectinfluence of sonaren
dc.subjectcorn starchen
dc.subjectrotary-pulse uniten
dc.titleВивчення процесу фазових перетворень гідгоакустично обробленого оклестеризованого кукурудзяного крохмалюuk
dc.typeArticleen
Appears in Collections:Вісник № 70

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
vestnik_HPI_2013_70_Slobodniuk_Vyvchennia.PDF9,11 MBAdobe PDFThumbnail
View/Open
Show simple item record  Google Scholar



Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.