Використання мікроконтролеру для визначення пористості продуктів
Вантажиться...
Дата
2015
ORCID
DOI
Науковий ступінь
Рівень дисертації
Шифр та назва спеціальності
Рада захисту
Установа захисту
Науковий керівник
Члени комітету
Видавець
Національний технічний університет "Харківський політехнічний інститут"
Анотація
Опис
Ключові слова
диференціальна функція розподілу, м’якушка хліба, продукція, технології, мікроконтролерний модуль, цифровий код
Бібліографічний опис
Даниленко О. Ф. Використання мікроконтролеру для визначення пористості продуктів / О. Ф. Даниленко, Д. В.Травкін // Проблеми інформатики та моделювання : тезиси 15-ї міжнар. наук.-техн. конф., 14-18 вересня 2015 р. / наук. ред. В. Д. Дмитрієнко. – Харків ; Одеса : НТУ "ХПІ", 2015. – С. 32.