Використання мікроконтролеру для визначення пористості продуктів

Ескіз

Дата

2015

ORCID

DOI

item.page.thesis.degree.name

item.page.thesis.degree.level

item.page.thesis.degree.discipline

item.page.thesis.degree.department

item.page.thesis.degree.grantor

item.page.thesis.degree.advisor

item.page.thesis.degree.committeeMember

Назва журналу

Номер ISSN

Назва тому

Видавець

Національний технічний університет "Харківський політехнічний інститут"

Анотація

Опис

Ключові слова

диференціальна функція розподілу, м’якушка хліба, продукція, технології, мікроконтролерний модуль, цифровий код

Бібліографічний опис

Даниленко О. Ф. Використання мікроконтролеру для визначення пористості продуктів / О. Ф. Даниленко, Д. В.Травкін // Проблеми інформатики та моделювання : тезиси 15-ї міжнар. наук.-техн. конф., 14-18 вересня 2015 р. / наук. ред. В. Д. Дмитрієнко. – Харків ; Одеса : НТУ "ХПІ", 2015. – С. 32.

item.page.endorsement

item.page.review

item.page.supplemented

item.page.referenced