Використання мікроконтролеру для визначення пористості продуктів

Вантажиться...
Ескіз

Дата

2015

ORCID

DOI

Науковий ступінь

Рівень дисертації

Шифр та назва спеціальності

Рада захисту

Установа захисту

Науковий керівник

Члени комітету

Видавець

Національний технічний університет "Харківський політехнічний інститут"

Анотація

Опис

Ключові слова

диференціальна функція розподілу, м’якушка хліба, продукція, технології, мікроконтролерний модуль, цифровий код

Бібліографічний опис

Даниленко О. Ф. Використання мікроконтролеру для визначення пористості продуктів / О. Ф. Даниленко, Д. В.Травкін // Проблеми інформатики та моделювання : тезиси 15-ї міжнар. наук.-техн. конф., 14-18 вересня 2015 р. / наук. ред. В. Д. Дмитрієнко. – Харків ; Одеса : НТУ "ХПІ", 2015. – С. 32.