Вимірювання негативної напруги за допомогою АЦП під час дослідження харчових продуктів
Дата
2019
ORCID
DOI
item.page.thesis.degree.name
item.page.thesis.degree.level
item.page.thesis.degree.discipline
item.page.thesis.degree.department
item.page.thesis.degree.grantor
item.page.thesis.degree.advisor
item.page.thesis.degree.committeeMember
Назва журналу
Номер ISSN
Назва тому
Видавець
Харківський державний університет харчування та торгівлі
Анотація
Опис
Ключові слова
аналого-цифрові перетворювачі, операційний підсилювач, обчислювальна техніка, багатоканальний режим, опорна напруга, перетворювач напруги
Бібліографічний опис
Дьяков О. Г. Вимірювання негативної напруги за допомогою АЦП під час дослідження харчових продуктів / О. Г. Дьяков, Є. О. Іштван, О. Ф. Даниленко // Розвиток харчових виробництв, ресторанного та готельного господарств і торгівлі: проблеми, перспективи, ефективність : тези доп. міжнар. наук.-практ. конф., [15 травня 2019 р.] : у 2 ч. Ч. 1 / ред. О. І. Черевко [та ін.]. – Харків : ХДУХТ, 2019. – С. 265-266.