Вимірювання негативної напруги за допомогою АЦП під час дослідження харчових продуктів

Loading...
Thumbnail Image

Date

item.page.orcid

item.page.doi

item.page.thesis.degree.name

item.page.thesis.degree.level

item.page.thesis.degree.discipline

item.page.thesis.degree.department

item.page.thesis.degree.grantor

item.page.thesis.degree.advisor

item.page.thesis.degree.committeeMember

Journal Title

Journal ISSN

Volume Title

Publisher

Харківський державний університет харчування та торгівлі

Abstract

Description

Citation

Дьяков О. Г. Вимірювання негативної напруги за допомогою АЦП під час дослідження харчових продуктів / О. Г. Дьяков, Є. О. Іштван, О. Ф. Даниленко // Розвиток харчових виробництв, ресторанного та готельного господарств і торгівлі: проблеми, перспективи, ефективність : тези доп. міжнар. наук.-практ. конф., [15 травня 2019 р.] : у 2 ч. Ч. 1 / ред. О. І. Черевко [та ін.]. – Харків : ХДУХТ, 2019. – С. 265-266.

Endorsement

Review

Supplemented By

Referenced By