Підвищення ефективності роботи технологічного обладнання
Вантажиться...
Дата
2017
ORCID
DOI
Науковий ступінь
Рівень дисертації
Шифр та назва спеціальності
Рада захисту
Установа захисту
Науковий керівник
Члени комітету
Видавець
Харківський державний університет харчування та торгівлі
Анотація
Опис
Ключові слова
технологічні процеси, агрегат, механізм, харчове виробництво, комплекс технічних засобів, програмно-алгоритмічний підхід
Бібліографічний опис
Дьяков О. Г. Підвищення ефективності роботи технологічного обладнання / О. Г. Дьяков, О. Ф. Даниленко, І. М. Павлюк // Проблеми енергоефективності та якості в процесах сушіння харчової сировини : тези доп. Всеукр. наук.-практ. конф., присвяченої 50-річчю заснування Харківського державного університету харчування та торгівлі, 1-2 червня 2017 р. – Харків : ХДУХТ, 2017. – С. 15-16.