Підвищення ефективності роботи технологічного обладнання

Вантажиться...
Ескіз

Дата

2017

ORCID

DOI

Науковий ступінь

Рівень дисертації

Шифр та назва спеціальності

Рада захисту

Установа захисту

Науковий керівник

Члени комітету

Видавець

Харківський державний університет харчування та торгівлі

Анотація

Опис

Ключові слова

технологічні процеси, агрегат, механізм, харчове виробництво, комплекс технічних засобів, програмно-алгоритмічний підхід

Бібліографічний опис

Дьяков О. Г. Підвищення ефективності роботи технологічного обладнання / О. Г. Дьяков, О. Ф. Даниленко, І. М. Павлюк // Проблеми енергоефективності та якості в процесах сушіння харчової сировини : тези доп. Всеукр. наук.-практ. конф., присвяченої 50-річчю заснування Харківського державного університету харчування та торгівлі, 1-2 червня 2017 р. – Харків : ХДУХТ, 2017. – С. 15-16.