Please use this identifier to cite or link to this item: http://repository.kpi.kharkov.ua/handle/KhPI-Press/4740
Title: Моделювання технології десертної продукції, виготовленої з використанням оклейстеризованого механічно зруйнованого крохмалю, на основі методу системного аналізу
Authors: Слободнюк, Р. Є.
Прасол, Д. Ю.
Keywords: згущувачі; драглеутворення; ретроградація; оклейстеризація; пастеризація; ароматизатори; dessert products; starch; stiffeners; gellings
Issue Date: 2013
Publisher: НТУ "ХПІ"
Citation: Слободнюк Р. Є. Моделювання технології десертної продукції, виготовленої з використанням оклейстеризованого механічно зруйнованого крохмалю, на основі методу системного аналізу / Р. Є. Слободнюк, Д. Ю. Прасол // Вісник Нац. техн. ун-ту "ХПІ" : зб. наук. пр. Темат. вип. : Нові рішення в сучасних технологіях. – Харків : НТУ "ХПІ". – 2013. – № 26 (999). – С. 145-150.
Abstract: Розглянуто перспективи розробки нової десертної продукції на основі оклейстеризованого механічно зруйнованого крохмалю. Обґрунтовано використання кукурудзяного крохмалю та молочної сировини як основних рецептурних компонентів. Наведено блок-схему технологічного процесу виробництва десертної продукції на основі оклейстеризованого механічно зруйнованого крохмалю. Обґрунтовано основні переваги нової продукції
Perspectives of elaboration of new dessert products on the basis of gelatinized mechanically destroyed starch have been examined using corn starch and milk raw as the main recipe components has been motivated. Block - sheme of technological process of dessert products' manufacturing on the basis of mechanically destroyed starch is presented. Main advantages of new product have been examined
URI: http://repository.kpi.kharkov.ua/handle/KhPI-Press/4740
Appears in Collections:Вісник № 26

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
vestnik_HPI_2013_26_Slobodniuk_Modeliuvannia tekhnolohii.pdf216,82 kBAdobe PDFThumbnail
View/Open
Show full item record  Google Scholar



Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.